Coaching

het 1-op-1 traject

Ik werk met vrouwen die zich niet langer willen laten afleiden
door wat anderen vinden, verwachten en willen.

In het 1-op-1-traject gaan we samen aan de slag en duidelijk krijgen wat jij belangrijk vindt. Welke voorwaarden om een leven wat trouw aan jezelf zijn inhoudt. Zodat jij niet langer voor de rest van de wereld leeft, maar doet wat jou zelfvertrouwen, rust en plezier geeft. Kiezen voor een leven zonder spijt als je straks terugkijkt. En bovenal een leven hebben geleefd waarin je trouw aan jezelf bent gebleven.
Mijn naam is Anjo

Ik werd in 1984 geboren in, als je mijn podcast luistert heb je het vast al gehoord, Zeeuws Vlaanderen.

Ik nam mijn en het leven altijd best wel behoorlijk serieus. Mijn leven vulde zich naarmate de jaren verstreken en ik ouder werd steeds meer met grotere verantwoordelijkheden en saaie verplichtingen. Ik was op een gegeven moment alleen maar bezig met mijn best te doen voor anderen.

Wie doet dat niet?

Eind 2018 werd ik ziek. Dit zou een kantelpunt worden om mijn leven opnieuw in te richten. Maar dan inrichten zoals ik het voor me zag. Ik leerde trouw aan mezelf te leven en Ja, ik leef nog lang en gelukkig.