Podcast:

De ‘Trouw aan jezelf- podcast!

In de vorige aflevering heb ik je verteld dat de podcast gaat stoppen in zijn oude vorm. En… vandaag presenteer ik je de nieuwe naam van de podcast en deel ik hoe ik afgelopen dagen heb beleefd.
Ongeveer en half jaar terug voelde ik dat ik er iets moest veranderen in mijn bedrijf. Zoals je soms het gevoel kan hebben, dat je een vriendschap ontgroeid, zo voelde dat voor mij bij mijn bedrijf.

Ik wilde meer, dan alleen lachen en positiviteit waar het bij de Lachgoeroe voornamelijk om ging. Toen ik die kriebel tot verandering voelde, heb ik een team om me heen verzameld waarmee ik de afgelopen maanden alle puzzelstukjes heb neergelegd.
Afgelopen vrijdag mocht ik eindelijk de nieuwe puzzel aan de buitenwereld laten zien. Eindelijk was daar het moment, want ik stond te popelen om mijn nieuwe website, mijn nieuwe concept, mijn nieuwe aanbod, mijn nieuwe ideeen met jou te delen!

In deze podcast deel ik hoe ik afgelopen periode heb ervaren en… abonneer je op de podcast, want er komen echt een paar gave podcasts aan!

Liefs van Anjo.

Luister nu:

deel:

Meest recent:

Meer:

In gesprek met Judith Puttiger

In deze aflevering ontvang ik mijn eerste gast en deze primeur is voor Judith Puttiger, eigenaresse van Opstellers. Judith is een kei in het begeleiden