Wie staat op nummer 1?

JIJ OF JE BEDRIJF?

Je werkt keihard aan je bedrijf. Je bent steeds in de weer met je klanten, je strategie, je marketing. Je probeert je mailbox ook een beetje overzichtelijk te houden en ook in je administratie probeer je een ritme te krijgen. 

Allemaal supergoed, maar vergeet je niet 1 ding?


Jezelf!

Ja, want jij bent het fundament voor jouw bedrijf.
Alleen als jij goed voor jezelf zorgt, kun je keuzes voor je bedrijf maken die bij jou passen.

Misschien is het jou ook wel eens overkomen, dat je zo hard aan het werken was en dat je zakelijke beslissingen hebt genomen, zonder bij jezelf te checken of het werkelijk bij je past. Het gevolg daarvan is dat je bedrijf soms als een gevangenis voor jezelf kan voelen, waarbij je de fun verliest en het als een moeten gaat voelen. 

Het gevoel waarom je ooit je bedrijf begon, lijkt te zijn verwaterd. Enkel en alleen omdat je niet meer in verbinding met jezelf bent! 
Daarom is het zo belangrijk om regelmatig bij jezelf in te checken. Net zoals jij financiële bankrekening regelmatig checkt, zo mag jij ook inzicht krijgen op jouw ‘Touw aan jezelf’-bankrekeningen.

Download hier de handige tool om inzicht te krijgen op jouw ‘Trouw aan jezelf’-bankrekeningen.  

Inchecken bij jezelf,
geeft rust en vertrouwen in de koers die jij vaart!

Om jou er aan te herinneren dat jij het waard bent om trouw te zijn aan jezelf, stuur ik regelmatig mails met inspiratie, tips en mijn eigen belevenissen. Je kunt altijd uitschrijven.