Podcast:

In gesprek met Judith Puttiger

In deze aflevering ontvang ik mijn eerste gast en deze primeur is voor Judith Puttiger, eigenaresse van Opstellers. Judith is een kei in het begeleiden van familieopstellingen, het doorzien van patronen en het leren verbinden van hoofd en hart. Afgelopen jaar heb ik een traject bij haar gevolgd en ik vond haar de uitgelezen persoon om als eerste gast in mijn podcast te vertellen over trouw zijn aan jezelf!

Het is een mooi gesprek geworden, waarin zij deelt over ingrijpende keuzes. Soms keuzes waarvan je hoopt dat je er nooit voor komt te staan. Maar juist die momenten hebben haar heel veel geleerd en dat is wat ze deelt in deze podcast.

Wil jij delen wat deze podcast met je doet? Stuur dan een mailtje naar info@anjodebruijckere.nl

Luister nu:

deel:

Meest recent:

Meer: