Online programma
duur: 8 weken

Ja, ik wil! Trouw aan mezelf zijn.

Hoe zou jouw dag en leven verlopen als je in elk moment trouw bent en blijft aan jezelf?

Lifecoach Anjo leert jou met haar unieke methode trouw aan jezelf te beloven.

We starten 7 juni!

Herken je:

Dat je weinig tijd voor jezelf overhoudt.

Dat je te snel ‘ja dat doe ik wel’ zegt en achteraf daar spijt van hebt.

Dat je te snel ‘ja dat is goed’ zegt en achteraf daar ook spijt van hebt.

Dat je niet goed weet wat jouw grenzen zijn.

Dat je niet goed weet wat jij wel wilt.

Dat je niet eerst het gesprek aan gaat om wederzijdse verwachtingen uit te spreken.

Dat dit leven niet is wat je zou willen leven.

Dat je anderen jouw agenda laat bepalen.

Dat jouw dromen op de plank blijven liggen.

Ja, ik wil trouw aan mezelf zijn! investering: €149,-

WAT TROUW AAN JEZELF ZIJN VOOR JE DOET

Mijn naam is Anjo

Ik ben de bedenker van het programma, Ja ik wil! Trouw aan mezelf zijn. 

De wereld, jouw wereld zal op ongekende wijze veranderen als je trouw bent aan jezelf in plaats van aan wat anderen van je vragen en verwachten.

Het levert je rust, plezier, duidelijkheid en werkelijke verbindingen op. In dit gloednieuwe programma ‘Ja ik wil! Trouw aan mezelf zijn, deel ik al mijn persoonlijke en werk ervaring, kennis en wijsheden met jou die ik zelf in de afgelopen tien jaar heb opgedaan.

Dit ga je leren:

Wat maakt dat vrouwen zich in eerste instantie altijd op anderen richten

Hoe duidelijkheid in jouw normen en waarden rust brengt

Hoe je plezier in plaats van drama creëert

Hoe je de regie over je eigen leven terugneemt

Waar jouw grenzen liggen

Wat jou plezier geeft

Hoe jij wilt dat je dag eruit ziet

Naar jezelf, je grenzen en je behoeftes te luisteren

Dat je leven weer leuk mag worden

Ja, ik wil trouw aan mezelf zijn! investering: €149,-

PER HOOFDSTUK

De inhoud

Ik stuur zo een appje terug, je moet je vriendin nog terugbellen en had je dat kaartje nog op de bus gedaan? Tuurlijk mag je binnenkomen, ik kom morgen wel aan mezelf toe. En anders overmorgen. Waarom ik geen kinderen wil? Zaterdag vanaf 20.00 uur vier ik mijn verjaardag. Of ik kan helpen deze week bij de hockey, tuurlijk maak ik dat spandoek. Voor wat of moet ik zeggen voor wie spring jij uit bed?

Even op je telefoon, even Netflix aan, gezellig schenk nog maar een wijntje in. Ik werk nog wat langer door, loop nog een extra rondje om aan mijn stappen te komen en van wie is die chocoladereep eigenlijk? Wat zijn jouw afleidingen en hoe zorgen ze ervoor dat je niet goed voor jezelf zorgt, laat staan dat je een leven leeft wat jij zelf wilt leven.

We doen het allemaal. Onze aandacht gaat constant uit naar hoe het was. We lopen achteruit in plaats van vooruit. Laat staan dat we soms even stilstaan. De feestdagen zijn vaak een mooie spiegel hoe we het verleden herleven. Wat was vasthouden, maar wat was is, niet meer. Vrouwen halen vaak liefde uit gezeur en gedoe wat allemaal meestal voortkomt uit vroeger niet gezien zijn. Pijn is vaak bekend. Niet fijn. Grensoverschrijdend misschien. Maar toch staan we als vrouw soms meer toe als wat goed voor ons zou zijn. Of we zijn verhard, voorbij de open, vrolijke toegankelijke versie van onszelf gegaan. Muurtjes om ons heen gebouwd. Als we die muur af gaan breken wat gebeurt er dan? Wie en wat mag er blijven?

Wat je denkt en wat je voelt vertelt je hoe je dag in en dag uit zullen gaan verlopen. Wil je een andere dag? Ontdek jouw denken en leer je emoties voelen. Wat denk je als je ‘Ja’ tegen een ander zegt? Voel je je dan minder schuldig? Hoe zit het met je eigen schuldgevoel als je niet leeft zoals jij wilt leven en het op een dag te laat is?

Mag ik even gebruik maken van jouw tijd en energie? Ik stort even al mijn ellende bij jou over de schutting. Het is toch gezellig als we bij jou mee eten, scheelt mij koken en geld en energie. Dank je wel hè! Goud ben je! Misschien denk je dat je leeft volgens jouw eigen voorwaarden, maar de meeste vrouwen hebben toch echt een agenda die is ingedeeld door een boel anderen.
Welke weg bewandel je tot nu toe en welke weg wil je echt bewandelen? Heb je spijt, wat had je anders willen doen? Wat wil je nu anders doen? Als er een pad is wat jij en alleen jij mag bewandelen, welk pad is dat dan? Wat gaan we, lees; jij doen?

Het overkomt ons allemaal voor je het weet sta je voor een ander te koken, zit je weer op een duffe verjaardag of sta je een spandoek te maken voor de lokale breiclub om 22.00 uur ‘s avonds. Schrijf je eigen Ja, ik wil! Geloften en beloften om een leven lang keer op keer; Ja, ik wil! Te zeggen.

EEN LEVEN ZONDER SPIJT

Doen wat jij wilt

We voelen vaak wel aan dat we iets niet willen, alleen floept er als vanzelf een 

‘Ja, wat leuk, Ja, ik kom, Ja, dat regel ik, Ja tuurlijk kan dat, Ja, ik zal er zijn, Ja, de koffie staat klaar, Ja, ik haal dat wel even op, Ja, tuurlijk bied ik een luisterend oor uit. 

Het zijn allemaal ‘Ja’s’ tegen anderen. Het zijn geen Ja, ik blijf hiermee trouw aan mezelf antwoorden.
Daarmee doe je wat de rest van de wereld fijn vindt. Niet wat jij graag wilt doen of waar jij behoefte aan hebt om te doen. Je raakt hierdoor steeds verder bij jezelf vandaan. Je ervaart geen plezier meer, je lacht minder, je wordt minder en voor je het weet wordt al je tijd opgeslokt met rennen voor de buitenwereld.

De ervaringen van anderen:

Veel gestelde vragen:

Wat zijn de kosten?

De investering is 149,-

Ok, Ok! Ik wil meedoen. En nu?

Klik hier en na ontvangst van de betaling ontvang je direct je login.

Wat is het ‘Ja, ik wil! Trouw aan mezelf zijn programma?

Het is een online programma van 8 weken, waarin jij leert om trouw te zijn aan jezelf.
Door video’s, Q&A’s en een werkboek, leer jij ja te zeggen tegen jezelf.
Elke week staat er een module voor jou klaar, waarmee je direct aan de slag kan.
Je kan op eigen tempo werken. 

Voor wie is het programma geschikt?

Ben jij een vrouw die weet dat er meer in haar zelf zit en voelt dat je nog zoveel dromen en wensen hebt, maar dat je er eigenlijk nooit aan toe komt? Dat er altijd iets of iemand tussendoor komt?
Ben jij een vrouw die weet dat ze ballen heeft, maar even niet zo goed weet hoe ze die ook weer gebruikt?
Dan is dit programma voor jou!

Voor wie is het programma niet geschikt?

Ben jij een vrouw die:

  • Liever zuchtend, moe en opgebrand door het leven gaat? 
  • Genoegen neemt met wat ze krijgt, terwijl er nog zoveel meer mogelijk is? 
  • Liever zappend achter de tv hangt, dan aan de slag gaat met het veranderen van haar leven?
  • Het fijner vindt om te blijven klagen tegen haar vriendinnen, collega’s of partner?
  • Niet het beste uit zichzelf en het leven wil halen?
  • Liever braaf en gehoorzaam is, dan dat ze kansen grijpt? 
  • Aan het eind van haar leven wil denken: ‘Had ik maar….?’

Dan is dit programma niet voor jou! 

Ben jij een vrouw die weet dat ze ballen heeft, maar even niet zo goed weet hoe ze die ook weer gebruikt?
Dan is dit programma voor jou!

Kan ik een op een met Anjo werken?

Dat kan zeker. Het kan zeer waardevol zijn om naast het programma 1-op-1-coaching te volgen, zodat je nog meer uit het programma kan halen.
Wil je meer weten, boek dan hier een call voor het intakegesprek.

Is online coaching net zo effectief als offline coaching?

Absoluut! Nu meer dan ooit zien we hoe goed online werkt. Vanuit huis volg je op jouw tijd dit programma in ongeveer 1.5 uur per week.

Werk je alleen met vrouwen?

Ja, ik werk alleen met vrouwen.

Ik doe mee, waar bestel ik?

Wat leuk! Klik daarvoor hier ↓