The First Step!

Zodat jij weer op adem komt.

De eerste stap is het moeilijkst.

De eerste stap om te erkennen dat je jezelf bent verloren tussen je bedrijf, je klanten, de facturen, de wasmand en de knuffels van de kinderen. 

Jij als ambitieuzes vrouw die een succes wil maken van alles; je bedrijf, je relatie, het moederschap, je vriendschappen. 

Maar je ambities en het streven naar succes halen je in, waardoor je op je tandvlees loopt. 

Je bent er klaar mee....

om steeds achter de feiten aan te hobbelen.

dat je lontje steeds korter wordt en je chagerijnig doet tegen de mensen die je liefhebt.

dat je het plezier verliest in je bedrijf.

dat je niet meer geniet van je relatie en je kinderen, omdat je wordt opgeslokt door van alles en nog wat.

dat het je niet lukt om goed voor jezelf te zorgen.

dat je altijd aan staat en niet meer kan ontspannen.

Dat je de grip verliest op jezelf, je bedrijf en je gezinsleven.

Ja, ik wil op adem komen!

€500

Wat is een 'The First Step'-sessie?


Je weet het wel, dat je beter voor jezelf moet zorgen. Dat je wat vaker de boel de boel moet laten. Natuurlijk weet je zelf ook wel, dat als je zo verder gaat, dat je dit niet lang meer gaat volhouden. Je doet keihard je best om al die ballen in de lucht te houden en toch weet je dat dit niet de manier is waardoor jij ontspannen door het leven kan gaan.
Je voelt dat je het plezier verliest in je bedrijf en ook de relatie met je partner en je kinderen lijdt er onder… Je weet het… En toch krijg je het niet veranderd….

Het klinkt allemaal zo simpel, maar die verandering begint pas op het moment dat jij weer even kan adem halen. Ruimte kan maken voor jezelf. In je agenda, in je hoofd én in je lijf!
Je kan veel gedachten hebben over veranderingen en je weet ook wel welke acties er bij horen, maar je struikelt op de laag die we niet zien. De energetische laag. De laag die een beetje zweverig klinkt, maar zo’n wezenlijk onderdeel uitmaakt van jou en je leven. 

 

Tijdens de 3,5 uur durende sessie ga jij bij jezelf inchecken, hoe het met jou gaat en wat jij de komende tijd nodig hebt om staande te blijven. 

We starten met een lekker ontbijt, waarin we wat zaken op een rijtje zetten, waardoor jij weer helderheid hebt. Daarna ontvang je een heerlijke Reikibehandeling, waardoor je op energetische laag met jezelf tot verbinding komt. Als afsluiting staan we stil bij praktische tools die jij dagelijks kan toepassen om de verbinding met jezelf te behouden. 

 

Na de sessie kun je 4 weken gebruik maken van de WhatsApp Support en sluiten we na 4 weken af met een Call om terug te blikken wat het je heeft gebracht.

Ja, ik wil op adem komen!

€500

Na deze sessie

weet jij

Wat je kan doen om je eigen energie te beheren.

Waar je momenteel ja op te zeggen hebt!

Wat je kan doen om jezelf én anderen te begrenzen.

Wat je kan doen om jouw rust, vertrouwen en ontspanning te voeden.

Weer hoe het is om je ontspannen, leuke zelf te zijn.

Welke eerste stap jij kan zetten richting meer balans tussen jouw bedrijf en privé.

Ja, ik wil op adem komen! 

€500